Adidas sverige billigt

Discussion in 'Bug Tracker' started by CarelKempe, Sep 25, 2019.

 1. CarelKempe

  CarelKempe New Member

  Återvända till mer ljusa färger, 1994: s adidas LXCON har brashly återinfört sig själv i retro löpare. Den kommande upplagan använder en unik blandning av adidas sverige billigt material och nyanser för att göra sin poäng. Med en rad neutralt grått, aqua, brunt, svart och orange låter det ganska upptaget på papper.

  Denna Streetball hämtar tydlig inspiration från Nike Yeezy 1 'Blink' färgväg från 2009. Den har fuchsia-accenter på kragen, grå mocka och till och med adidas skor rea den genomskinliga gröna sulan. Hittills har alla pseudodiffusioner Yeezy-modeller kommit från märket som skapade hype-versionen - som Nike med Entertainer och adidas med Tubular Shadow - så det kommer att vara intressant att se om det finns någon push back här.

  Även om adidas Yeezy-serien släpper nya sminkar på vad som egentligen är en veckobasis, så har adidas skor dam vi inte sett en Yeezy 500 sedan Augusti "Bone White" färgväg. Men den "utökade" hiatusen kommer att ta slut i november, eftersom de 500 kommer att träffa återförsäljare i en säsongsmässigt lämplig "Stone" colorway.

  Adidas Streetball, som först debuterade i adidas skor herr början av 90-talet, har omarbetats av adidas Originals som en hybrid livsstilshops-silhuett för 2019, och nu har den dykt upp i en annan gradient sål-utrustad iteration. Den övre är enkel i sitt färgschema men mer komplex i sin konstruktion och erbjuder en kombination av mjukt segelmocka som sitter ovanpå en vit neopren krage och tunga.
   

Share This Page